Вже незабаром всі господині почнуть прочісувати свої кулінарні книги в пошуках ідеальної закуски до святкового столу. У такому випадки на допомогу прийде рецепт м'ясного рулету "Бичаче око". Він ідеально підійде не тільки до свята, а й просто для сімейного обіду у вихідний.
Інгредієнт:
600 гр фаршу;
1 картоплина сира;
1 цибуля;
1 яйце;
Сіль і перець за смаком
⠀
ПРИГОТУВАННЯ:
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
⠀
Заздалегідь відварюємо 5-6 шт яєць. Яйця потрібно варити круто після закипання 10 хвилин. Після охолоджуємо їх і очищаємо.
М'ясо пропускаємо через м'ясорубку. Цибулю і картоплю пропускаємо теж через м'ясорубку. Відкидаємо на сито, щоб пішла зайва волога. Після цього відправляємо до фаршу. Додаємо яйце, сіль і перець добре перемішуємо. Потім відбиваємо фарш, щоб він був ніжним і повітряним.
Фольгу змащуємо маслом і викладаємо рівним шаром фарш. Викладаємо яйця і звертаємо в рулет. Відправляємо в розігріту духовку 180С на 40-50 хвилин.
Якщо ваш рулет виглядає не рум'яним, то приберіть фольгу і відправте знову в духовку.
Приємного апатиту!
Нагадавши, Знай, що ця страва не залишить нікого байдужим і точно сподобається всім членам сім'ї. Пропонуємо приготувати за простим рецептом печериці в беконі в духовці. Наповніть будинок ароматами смачної їжі.
Також Знай писав, Як приготувати оригінальний салат "Мімоза" з не менш оригінальною формою.