Головного лікаря ЛОКЛ Михайла Гичку знову обрали депутатом Львівської облради.

Про це сам Михайло Гичка повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що головний лікар ЛОКЛ, генеральний директор КНП ЛОР Львівської обласної клінічної лікарні Гичка Михайло Михайлович вшосте обраний депутатом Львівської обласної ради.

«Сьогодні на думку спадають слова моєї мами… Ще в далекому 1998 році, коли я вперше став депутатом обласної ради, моя найрідніша сказала: «Михайле, а як то буде дитино, і як ти даси собі раду? Ти зрозумій сину, двома ложками їсти не можна, буде дуже непросто, бо по-різному буває у житті, та попри все пам’ятай, людям треба допомагати, їх треба чути і любити…» Словами своєї мами керуюся і сьогодні, та зрештою, по житті.

Сьогодні вже 2020 рік і уже вшосте громада довірила мені представляти і відстоювати їх інтереси », – написав на своїй сторінці у ФБ Михайло Гичка.

Депутат подякував кожному львів'янину за довіру та підтримку на виборах. Також він зазначив, що й надалі працюватиме для кожного мешканця свого округу.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, місцеві вибори в Україні, Разумков відмовився відповідати за" косяки " Зеленського.

Також Знай. ua писав, що НБУ і Рада взялися за колекторів, коли припиниться залякування і дзвінки посеред ночі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще