На Львівщині 21-річний водій без прав перекинувся на Chevrolet Aveo.

Про це повідомляє інформацій портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що у неділю вночі, 25 жовтня, на об’їзній дорозі Львова поблизу села Сокільники 21-річний мешканець Пустомитівського району потрапив у ДТП на автомобілі Chevrolet Aveo. Чоловік на швидкості врізався в огорожу дороги, унаслідок чого автомобіль перекинувся на дах.

Скріншот із відео


Повідомляється, що аварія сталася близько 3:00 ночі поблизу готелю «Панська гора» на об'їзній дорозі Львова. Варто зазначити, що чоловік ніколи не отримував водійських прав.

Правоохоронці розповіли, що водій Chevrolet Aveo не дотримався безпечної швидкості та дистанції, унаслідок чого на перехресті з кільцевим рухом урізався в огорожу дороги. У ДТП ніхто не постраждав. Водій від госпіталізації відмовився.

На нього поліцейські склали протокол за порушення правил дорожнього руху (ст.124 КУпАП) та постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що у страшній аварії загинули батько і дочка, Україна в сльозах

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Тернополем машина з трьома дітьми зійшла з розуму Покотила без водія

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом в страшній аварії загинув бравий полковник з 15-річною дочкою