У Львові один із кандидатів на посаду міського голови, народний депутат від «Європейської Солідарності» Олег Синютка, прийшов на виборчу дільницю зі всією родиною. Про це він розповів на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Він зазначив, що дуже важливо, аби на всіх дільницях виборчий процес відбувався без порушень, а кожен виборець почувався у безпеці.

«Прийшов на дільницю разом з родиною, щоб реалізувати своє виборче право. Приємно, що голосування відбувається з дотриманням правил. Дистанція поміж людей, засоби захисту у кожного. Важливо, щоб на кожній дільниці все відбувалося без порушень і кожен почувався у безпеці. Бережіть своє здоров’я! Обираємо європейське майбутнє разом», – написав на своїй сторінці Синютка.

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Фото: Facebook
Фото: Facebook

«Проголосували за Вас усією родиною! Чекаємо у кріслі мера! Перемоги!!!», «І ми за вас, правда в "соцопитуванні" не захотіли брати участь», «Прекрасна родина!!! Перемога за вами!!!», - пишуть у коментарях містяни.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського. Голова Верховної Ради України одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян "з дивана" у день виборів: "Роблю це вперше"