У Львові двоє маленьких дітей стали жертвами пожежі. Про це повідомляє ДСНС Львівщини.

Як зазначається, пожежа сталася в багатоповерхівці по вулиці Шевченка, 392, розташованій у мікрорайоні Рясне у Львові. Займання виникло приблизно о 3:00 на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Прибувши на виклик, пожежні оперативно ліквідували займання, однак вогонь встиг пошкодити квартиру – обгоріли стіни на площі 50 квадратних метрів, та знищити речі домашнього вжитку.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Унаслідок пожежі були постраждалі - двоє немовлят 2020 року народження, які отруїлися продуктами горіння. Їх терміново госпіталізували у стані середньої важкості до дитячої міської лікарні.

Наразі встановлюються причини пожежі, оцінку події мають надати правоохоронні органи.

Нагадаємо, у Дніпрі дівчинка-сирота шукає маму, серце розривається:"Сім'я - найсвятіше".

Як повідомляв "Знай.ua", у Дніпрі троє дітей ледь не згоріли живцем, поки батьки прощалися на вокзалі. Поліцейські вирішили з'ясувати, звідки йде дим. Вони виявили, що в одноповерховому житловому будинку на вулиці Симона Петлюри горить частина даху. Інспектори викликали рятувальників та швидку.

Знай.ua писав, хмельничани вимирають тисячами, експерти озвучили цифри і злякалися. У першому півріччі 2020 року на Хмельниччині народилося 6 474 дітей, а померлих мешканців - 12 617.