У Львові водій вигнав школярку з автобуса, відмовивши їй у безкоштовному проїзді.

Про це у спільноті “Гаряча лінія міста Львова” повідомила Світлана Попільовська-Шишка.

Так, стало відомо, що у Львові водій автобуса №46 вигнав школярку з транспортного засобу, при цьому відмовивши у безкоштовному проїзді. Варто зазначити, що подібна ситуація у цьому маршрутному таксі відбувається не вперше.


“Водій маршрутного автобуса №46 з номерним знаком ВС 3438 ЕХ вже вдруге відмовив моїй неповнолітній доньці, школярці, у безкоштовному проїзді. Дитина показувала учнівський квиток у розгорнутому вигляді, але водій просто вигнав її з маршрутки.

На вимогу доньки показати документи, якими водій керується в такій свої поведінці було лише хамство та ствердження того, що учнівські квитки не дійсні під час канікул”, – йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі п'яний пенсіонер пірнув під маршрутку, добром не скінчилося. Стало відомо про те, що в Запоріжжі перехожий потрапив під маршрутку. Зараз він перебуває у важкому стані.

Також портал Знай.ua писав, що тарифи у львівських маршрутках зійшли з розуму, залиште 30 гривень на шоколадку. На Львівщині через відсутність пасажирів падають ціни у міжміських автобусах.

Також портал Знай.ua писав, що на Буковині маршрутник вказав на двері мамі з дитиною: "працюють за настроєм"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще