У Львові раптово помер Степан Стойко професор ЛНУ ім. Івана Франка.

Про це написали на сторінці у Фейсбуці Географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

Так, стало відомо, що у четвер, 22 жовтня помер професор Географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Стойко Степан Михайлович.


"З глибоким сумом повідомляємо про смерть нашого Вчителя – професора Стойка Степана Михайловича – видатного науковця та педагога, знаного в Україні та Європі. Сторічний життєвий шлях і багатогранна діяльність Степана Михайловича є прикладом мудрості та невичерпної енергії, величі таводночас скромності, неймовірної працьовитості, любові до природи, людей та життя.

Світла пам'ять Степану Михайловичу, Людині, творчий шлях і життєві принципи якої, стали прикладом для наслідування багатьох його учнів", - сказано у повідомленні.

Все своє життя Степан Стойко присвятив науці. «Я зробив все, що міг для збереження природи» – сказав Степан Михайлович у своєму інтерв’ю з нагоди 100 - річного ювілею.

Наразі про місце та дату прощання з львівським професором нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

З глибоким сумом повідомляємо про смерть нашого Вчителя – професора Стойка Степана Михайловича – видатного науковця та...

Geplaatst door Географічний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка op Donderdag 22 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що на Тернопільщині померла вчителька, ридає вся школа

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі помер легендарний артист і керівник театру

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині раптово помер ангел у білому халаті, Україна ридає