Національний Корпус з представниками інших патріотичних організацій зірвали проведення партійної презентації «ОПЗЖ» у Львівському прес-клубі.

Активісти й небайдужі львів’яни зібрались на мітинг біля будівлі, де «ОПЗЖ» планували представити своїх кандидатів у Львівську облраду. Як зазначили в Нацкорпусі, згодом стало відомо, що «ватники скасували свою презентацію».

Нацкорпус у Львові
Нацкорпус у Львові

Під час суперечки з керівником прес-клубу Романом Шостаком націоналісти наголосили на тому, що дозволяти у Львові презентації антиукраїнських елементів, «щоб вони відбілювали себе і поширювали кремлівську пропаганду, є неприпустимо і аморально».

«ОПЗЖ» – це структура, що напряму отримує команди та фінансування з Кремля, а тому її представники є ворожою агентурою, діяльністю якої мають займатись правоохоронні органи. Кожен, хто їм допомагає, – колаборант і зрадник», – зазначив керівник Західного Терену Сергій Бевз.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Учасники мітингу закликали політичні й громадські організації та представників медіа бойкотувати Львівський прес-клуб у зв’язку з тим, що його власники та керівництво співпрацює з антиукраїнськими силами.