10-річна Діана Колєннікова зі Львівщини стала чемпіонкою України з настільного тенісу.

Про це повідомляє пресслужба управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Так, стало відомо що нещодавно у місті Олександрія Кіровоградської області відбувся Чемпіонат України з тенісу настільного «Прудкий м’яч» серед гравців 2010 року та молодших. Змагання відбулись у спортивному клубі «Торнадо».

Фото Львівської ОДА


Загалом за титул чемпіонів змагались 99 тенісистів з різних куточків України. Так, переможцем в особистих змаганнях серед дівчат стала представниця Львівщини, 10-річна жовківчанка Діана Колєннікова.

Варто зазначити, що дівчинка була сильніша за своїх суперників в усіх 10 зустрічах, вигравши 9 ігор із рахунком 3:0 і лише в фінальній зустрічі проти спортсменки з Івано-Франківської області Тетяни Пукало львівська спортсменка перемогла з рахунком 3:1.

Зауважимо, раніше Діану тренував Іван Струк, а впродовж останнього року з тенісисткою займається Віктор Дідух. Це вже не перша перемога юної спортсменки на національних змаганнях.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що вихованці Тернопільської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 вибороли 11 медалей у змаганнях з плавання. Їх тренер Катерина Антонишин розповіла про те, які нові досягнення з'явилися у її підопічних.

Також Знай писав, що чемпіонка світу з біатлону, олімпійська чемпіонка, капітан жіночої збірної, спортсменка та уродженка Тернопільщини Олена Підгрушна завоювала ще одну спортивну нагороду. Вона стала кращою в спринті серед жінок.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві любителі футболу зможуть наживо, з трибун стадіону подивитися матчі.