Пандемія коронавірусу, яка раптово обрушилася на світ, показала, що більшість країн були не готові до такого великого навантаження в лікарнях. Адже бракує елементарних медикаментів і засобів захисту. Як наслідок-велика смертність.


Так, в російському Барнаулі показали моторошні кадри з моргу. Там в буквальному сенсі не вистачає місць для померлих пацієнтів, і вони лежать просто в підвалі госпіталю. У МОЗ підтвердили достовірність відео і кажуть, що дійсно не справляються з навантаженням.


Варто відзначити, що на час пандемії потрібно бути вкрай обережними і дотримуватися всіх рекомендацій МОЗ, щоб уберегти себе від вірусу. Потрібно уникати місць з великим скупченням людей і дотримуватися соціальної дистанції.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, місцеві вибори в Україні: у МОЗ дали інструкцію з безпечного голосування.

Як повідомляв Знай.ua , "Слуга народу" заборонила приводити дітей на місцеві вибори 25 жовтня.

Знай.ua писав, під Харковом медики залишили пацієнтів з пневмонією на вулиці.