Американські соціологи підрахували, який вік буде ідеальним для щасливого одруження.

Так, британське видання The Independent опублікувало результати дослідження, в якому говориться, що оптималний вік для візиту в рацс - від 28 до 32 років.

Серед таких шлюбів найнижча статистика розлучень, кажуть експерти. Автори дослідження пояснили, що побудувати щасливе сімейне життя занадто юним людям заважає юнацький максималізм і відсутність життєвого досвіду. Людям старшого віку - закоренілі звички і неготовність їх змінювати заради партнера.

Тим часом у Мукачеві «шлюб за добу» вже уклало майже 500 пар. Все більше пар вирішують зіграти весілля у такий спосіб. Всього за два з половини роки послугою «шлюб за добу» скористалося 495 закоханих пар. В Мукачівському замку «Паланок» одружилися двоє відомих письменників. «Шлюб за добу» взяли голова Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василь Кузан та відома письменниця Тетяна П’янкова.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Шоптенко досі обвінчана з Дікусаром після розлучення: "Я не шкодую про це"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що пандемія жорстко вдарила по українським молодятам - жодного весілля, карантин.

Також портал Знай.uа писав, що любитель одружуватися Остапчук збентежив фанатів інтимним зізнанням: "На slowmo і ще раз"