Маленька Вікторія, яку для бездітного китайського подружжя народила українська сурогатна матір, з'явилася на світ із надзвичайно рідкісним генетичним захворюванням - синдром Блоха-Шульцбергера.

Після цього маленька Вікторія могла опинитися в дитячому будинку, якби не Анна Ситник. Її найняли для дитини як няню з медичною освітою, бо тіло дівчинки було вкрите виразками, тому жінці довелося буквально боротися за кожен сантиметр її шкіри. Діагноз налякав подружжя батьків-замовників з Китаю, і через півроку роздумів вони відмовилися від дитини.

Скріншот з відео


"Я не могла допустити, щоб це маленьке янголятко потрапило дитячий будинок, тому що кожній дитині потрібна любов турбота та сім'я, - говорить няня дівчинки Анна Ситник.

Скріншот з відео


Півтора року Анна та її чоловік Віталій жили в страху, що будь-якої миті у них можуть відібрати дитину, народжену сурогатною матір'ю. Адже спочатку подружжя взагалі не мало на дівчинку жодних законних прав. Тому вони почали боротися за право стати батьками для маленької Вікусі, згодом після багатьох спроб їм вдалося оформити над нею опікунство.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з відео


Нарешті Анна та Віталій стали законними батьками дівчинки та отримали її свідотство про народження. Тепер родина виховує дівчинку в любові та турботі.

«ПЕРЕМОГА ДЛЯ ВІКТОРІЇ»

«ПЕРЕМОГА ДЛЯ ВІКТОРІЇ» — дивіться сьогодні о 18:00 на «Інтері». Маленька Вікторія, яку для бездітного китайського подружжя народила українська сурогатна матір, з'явилася на світ із надзвичайно рідкісним генетичним захворюванням. Діагноз налякав подружжя батьків – замовників з Китаю, і через півроку роздумів вони відмовилися від дитини. Після цього маленька Вікторія могла опинитися в дитячому будинку, якби не її няня Анна Ситник. Півтора року Анна та Віталій жили в страху, що будь-якої миті у них можуть відібрати дитину, народжену сурогатною матір'ю. Адже спочатку подружжя взагалі не мало на дівчинку жодних законних прав. Як чужі діти стають рідними, і на що здатні люди, які вирішили стати батьками, незважаючи на важкий діагноз дитини та складний шлях її усиновлення?

Geplaatst door «Стосується кожного» op Woensdag 21 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юну українку спалює агресивний рак, мама в сльозах благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.ua" , маленького українця спалює агресивний рак, Однокласники зважилися на благородний вчинок

Також, "Знай.ua" писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну