На Львівщині вже шосту добу тривають пошуки без звісти зниклої 53-річної жінки, яка вийшла з дому та не повернулася.

Про це повідомляє Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що на Львівщині шосту добу тривають пошуки 53-річної Людмили Брегей, яка зникла 15 жовтня і з того часу про її місце перебування не відомо. Востаннє її бачили в селі Хишевичі Городоцького району. Наразі до пошуків зниклої жінки залучено поліцію, волонтерів та небайдужих громадян.

Скриншот ФБ/Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація/ФБ


Особливі прикмети зниклої: зріст: 170 см, тілобудова: 50 кг, худорлява, волосся коротке сиве, має блакитні очі. На правій руці на лікті кістка прижилась так, що видно як вона виступає. Була одягнена в чорну куртку, сині джинси, червоні кросівки, темну футболку.

Зазначається, що жінка може потребувати медичної допомоги. Якщо ви бачили цю жінку чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону +38(068) 025-51-40». Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

‼️Увага пошук‼️ ПІБ: Брегей Людмила Романівна Вік: 1967 р.н Зріст: 170 см Тілобудова: 50 кг, худорлява Волосся:...

Geplaatst door Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація op Dinsdag 20 oktober 2020

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші: "Покажи лічильники".

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку - гуляла з подругою, поки батьки божеволіли.

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив по цигарки.