Молодий українець приїхав до Італії аби провідати матір та трагічно загинув.

Про це повідомляє італійське видання Tusciaweb.

Так, стало відомо, що у квартирі матері під час пожежі загинув молодий українець. Сумна подія трапилася в історичному центрі містечка Веййано, що у регіоні Лаціо.

Відомо, що перед 7- ї годиною ранку 18 жовтня у квартирі на вулиці Умберто I зайнялося полум’я, у якому і загинув 28-річний українець.

Фото: Tusciaweb


За даними італійських ЗМІ померлий проживав у Римі. У ніч трагедії він поїхав відвідати матір, яка живе у містечку Веййано. Жінка змогла врятуватися від вогню, а її син загинув у полум’ї пожежі.

Дим у квартири на третьому поверсі будинку, помітив випадковий перехожий. Та викликав на місце пригоди рятувальників. Українця знайшли неживим у спальні. Тіло 28-річного юнака передано на аналіз слідчих і судових органів. А його матір в шоковому стані було госпіталізовано в лікарню Браччано.

Наразі слідчі з’ясовують, звідки розгорівся вогонь: ймовірно – з кухні, а потім заполонив вітальню і спальню.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові горіло 17-е кладовище. А причиною пожежі стали палії сміття. На кадрах з місця подій видно, що горить трава, випалена земля біля могил, вогонь підбирається до хрестів.

Також Знай повідомляв, що вночі під вікнами будинку в Києва згоріло три іномарки. 11 жовтня, о 23: 55 рятувальникам прийшло повідомлення про те, що за адресою вулиця Ентузіастів, 51/24, що в Дніпровському районі міста Київ, на автостоянці загорілися автомобілі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Закарпатській області підрозділи ДСНС ліквідували пожежу у виробничій будівлі на території ПАТ Мукачівської лижної фабрики " Тиса»