Галина Курило вже 21 рік працює дитячою лікаркою-хірургом. Вона працює у плановій хірургії і береться за найважчі операції. У день жінка в середньому проводить близько шести операцій.

Львів'янка працює в плановій хірургії та береться за найскладніших пацієнтів. Вона одна з перших хто почав розв'язувати питання дитячої трансплантації органів.

Скріншот


"Коли ще не було взагалі навіть спроб розв'язати питання дитячої трансплантації ми протягом останніх дев'яти років брали найважчу групу пацієнтів, які абсолютно безнадійні в державі в плані трансплантації", - розповідає лікарка.

Галина каже, для того, щоб бути незалежною у професії треба постійно самовдосконалюватися.

Галина Курило вже 21 рік працює дитячою лікаркою-хірургом. Вона працює у плановій хірургії і береться за найважчі операції. У День Незалежності Суспільне Львів розповідає вам історії талановитих львів'ян.

Geplaatst door Суспільне Львів op Maandag 24 augustus 2020

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що лікарка з Чернівців розповіла, як коронавірус вдарив по дітях: "Антисептик - не панацея"

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський з тріском пролетів повз крісло Кличка: "Засланий лаборант"

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях лікар жорстко проїхався по слугах Зеленського через карантин: "Бенкет під час чуми"