Темношкіра американка Алісія Беверлі, що летіла з Лас-Вегаса в Детройт, пережила ні з чим не порівнянний жах, коли прокинулася від звуків рідини, що ллється і дивного "відчуття тепла".

Жінка сиділа поруч з сестрою, яка в цей час спала, але несподівано сон став розсіюватися, а на його місце прийшов кошмар наяву: відкривши заспані очі, Алісія побачила перед своїм обличчям чоловічі геніталії, а на сидінні — калюжу сечі, передає New York Daily News.

Салон літака, фото: кадр з відео
Салон літака, фото: кадр з відео


"Я закричала, і це всіх розбудило", — розповіла постраждала.

Жінка розповіла, що невідомий чоловік помочився на неї і ні слова не кажучи, повернувся до неї спиною. У цей момент до нього підбіг бортпровідник, який відвів його в сторону для розбирань.

Цим чоловіком виявився "відомий пастор" з Північної Кароліни, ім'я якого не розголошується. Як заявили його офіційні представники, святий отець "погано відреагував на снодійне".

Тим часом пасажирка, яка пережила страшне приниження, так і не змогла оговтатися від шоку. Вона повідомила газеті, що їй ще кілька годин польоту довелося провести в просоченому сечею одязі.

"Вчора я пішла з роботи, тому що просто не могла там залишатися. Після того, що сталося я спала всього чотири години", - повідала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тисячі українських заробітчан потрапили за колючий дріт у Канаді

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , експерти порівняли вартість на найголовніше у нас і за кордоном

Також, "Знай.ua" писав, що в аеропорту "Бориспіль" українців не пустили на відпочинок в ОАЕ