У Львові в одному з районів міста помітили чоловіка, який мастурбував під школою.

Про це повідомляє «Варта-1».

Так, стало відомо, що у Львові на Сихові під 84 школою мастурбував чоловік і просив іншого йому допомогти. За словами очевидця події обоє молодиків були у стані сильного алкогольного сп'яніння.

«У проході між двома корпусами школи сиділи два хлопці, начебто п’яні. Один стояв і хитався, а другий сидів, відверто кажучи др**ив. Той, що стояв, кликав підійти до сидячого і помогти йому подр**ити.

На Сихові бачу їх вперше, один був повністю одягнений в чорний одяг (куртка з капюшоном, подерті джинси, кроси), а той що сидів, був в сірому бомбері і синіх джинсах», – йдеться у повідомленні.

Місцеві жителі сподіваються, що правоохоронці будуть надалі пильніше стежити за порядком у мікрорайоні, щоб не допускати подібних ситуацій та розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні скажений Шумахер встановив рекорд з перевищення швидкості: деякі літаки при зльоті так не розганяються.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Знай.ua писав, у "Слузі народу" збираються легалізувати самогоноваріння.