В одній з українських шкіл сталася НП, дівчинка раптово померла під час уроку.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що в одній зі шкіл Вінницької області під час уроків раптово померла учениця 2-го класу. Батько дитини Сергій Купчишин розповів, що у день трагедії його Ельміра була дуже щасливою. Він сам відводив її у школу, то дівчинка по дорозі постійно сміялась.

Під час уроків від інсульту померла учениця 2-го класу


Вчителі говорять що у школі дівчинці раптово стало погано. В результаті цього дівчинка впала на парту, тож діти одразу покликали вчительку. Ельміру намагалися реанімувати вчителі та медсестра, а потім і медики.

На жаль дівчинку врятувати не вдалося, причиною трагедії, за словами медиків, стало те, що у дівчинки була вроджена вада судин. У дівчинки раптово стався інсульт.

Нагадавши, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Нещодавно Знай передавав, що Перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя.