Суддя шоу "Танці з зірками" 90-річний Григорій Чапкіс пустився в танок з мамою Сердючки в прямому ефірі.

Відповідне відео було опубліковано на офіційній сторінці програми в Youtube.

Так, стало відомо, що хореограф Григорій Чапкіс і сценічна "мама" Вєрки Сердючки, актриса Інна Білокінь, викликали фурор в мережі спільною імпровізацією на "Танцях з зірками". Артисти під час восьмого ефіру шоу виконали танець одного руху – меренге.


Варто нагадати, що Вєрка Сердючка стала четвертою суддею-джокером на шоу, куди прийшла разом зі своєю "мамою". Даний випуск "Танців з зірками" був повністю присвячений співачці, під хіти якої танцювали учасники.

"Сподобалося, як бабка з Чапкісом станцювала, молодець. Хоча Інна ж сама не молода вже, а пластика ще є", "Мама дала жару", "Так вони краще станцювали, ніж Фреймут з Кухар", "Мама – найкраща", "Бомба", "щоб всі так в 90 років танцювали, як Чапкіс. Інна Білокінь теж молодець", - написали люди в коментарях.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Експерти назвали жіночий предмет, який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай.uа , 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай.uа писав, що українці розлючені через виліт вагітної Гвоздьової з "танців з зірками".