Львівські патрульні врятували чоловіка, який втратив пам’ять, заблукав та не міг повернутися додому.

Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівщини.

Так, стало відомо, що патрульних викликала жінка і повідомила, що в гуртожиток на вулиці Генерала Чупринки зайшов старший чоловік і сказав, що заблукав. Патрульні зустрілися з 69-річним мешканцем Буського району. Він розповів, що має короткочасні провали пам’яті й не пам’ятає, як потрапив сюди.

Після цього правоохоронці кинулися на пошуки родичів чоловіка з короткочасною втратою пам'яті.

Львівські патрульні врятували чоловіка, який втратив пам’ять і заблукав


“Інспектори 1 батальйону зв’язалися з дільничним офіцером поліції селища Красне і з’ясували, що такий чоловік там дійсно проживає. Отримавши контакти доньки, поліцейські розповіли їй про те, що трапилося. Жінка надала контакти та адресу родичів у Львові й попросила відвести батька туди, адже не мала змоги одразу приїхати. Екіпаж відвіз чоловіка до родичів, які були вдячні за допомогу”, — йдеться у повідомленні поліції.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші: "Покажи лічильники".

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку - гуляла з подругою, поки батьки божеволіли.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив по цигарки.