На Львівщині затримали трьох мисливців, які незаконно відстрілювали диких тварин. Про подробиці події розповідає прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що на території ТМіР "Лісник" співробітники інспекції, спільно з єгерською службою та правоохоронцями, затримали трьох чоловіків, які проводили незаконне полювання в мисливських угіддях Стрийського району.

Зокрема, троє людей полювали на диких тварин з використанням автомобіля ВАЗ 2121 і мисливського карабіна MAUSER M-18. Порушники встигли відстріляти чотирьох зайців-русаків, які в ході були вилучені Державною екологічною інспекцією у Львівській області.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На винних були складені адміністративні протоколи згідно частини 2 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Дані справи будуть передані до суду на розгляд. Крім цього, правоохоронці проведуть розрахунки завданих збитків, принесених внаслідок незаконного видобутку мисливських тварин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що полювання на голубів закінчилася трагедією: хороший варіант для закуски, але літає високо.

Як повідомляв портал Знай.uа, парочка франківчан завели в квартирі справжнього леопарда.

Також Знай.uа писав, що на Закарпатті житель Красної знайшов у лісі двокілограмового боровика.