У місті Жовква Львівської області пройшли зйомки історичного серіалу "Кава з кардамоном". Про це розповідає видання "Жовква он-лайн".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в п'ятницю, 16 жовтня, в Жовкві пройшли зйомки 10-серійного серіалу "Кава з кардамоном", дії якого проходять у 19 столітті. Це буде драматична історія, в центрі якої опиниться заборонене кохання одруженого польського шляхтича Адама та юної української сироти Жанни.

Серіал "Кава з кардамоном" буде знятий за мотивами роману львівської письменниці Наталії Гурницької "Мелодія кави в тональності кардамону".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Головні ролі дісталися польському акторові Павелу Делонгу та українській актрисі Олені Лавренюк. Дії відбуватимуться у 1840-1850-х роках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що одна з найромантичніших пар серіалу "кріпосна", Ніколя Дорошенко і Олена Коренева у виконанні талановитих акторів Марка Дробота і Фатіми Горбенко, знову зустрінеться на екрані. Цього разу в 4-х серійній мелодрамі "Мій улюблений ворог" виробництво StarLight Production.

Як повідомляв портал Знай.иа, українські зірки зіграють"Скажене весілля".

Також Знай.иа писав, що актор Костя Войтенко розкрив секрет, як добре виглядати в кадрі.