На Львівщині під час пограбування будинку зловмисники жорстоко вбили господаря.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що у ніч на 16 жовтня у приватному будинку в Брюховичах вбито Мечислава Жеребецького, відомого місцевого бізнесмена, який займався земельними оборудками і виступав посередником у цих питаннях. Дружина бізнесмена теж постраждала, але залишилася жива.

Фото Національної поліції


Відомо, що близько 22:00 15 жовтня троє невідомих осіб в балаклавах увірвалися через незачинені вхідні двері. Невідомі сильно побили та катували господаря помешкання, унаслідок чого він помер.

Наразі в поліції розглядають дві версії вбивства – пограбування і помста. Бандити цілеспрямовано били і катували 61-річного Мечислава Жеребецького. Натомість його 58-річній дружині завдали кілька легких ударів, зв’язали скотчем і залишили в альтанці, попередивши, щоб вона не чинила спротиву, тоді буде жити. Коли грабіжники втекли, жінка сама змогла розірвати скотч та зателефонувала в поліцію.

Фото Національної поліції


На території дому, де сталося вбивство, досі тривають слідчі дії. До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. У поліції повідомили, що за цим фактом відкрили кримінальні провадження за п. 6, п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві живе сім'я переселенців, в якій дитина страждає невиліковним генетичним захворюванням. Мати хлопчика не здається, знаючи, що врятувати дитину неможливо.

Також Знай повідомляв, що прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції і посилила покарання матері, яка приховала свою вагітність, народила, а потім задушила дитину.

Нещодавно Знай передавав, що 25 вересня 2016 року в Дніпрі були застрелені співробітники Національної поліції Артем Кутушев і Ольга Макаренко.