Телеведуча Ольга Фреймут розповіла, що прийняла рішення перейти з «Нового каналу» на «1+1» після того, як її крупно підставили.

Про це телеведуча розповіла в інтерв'ю Анатолію Анатолічу в програмі «Зе Інтерв'юер».

Так, телеведуча і учасниця шоу "Танці з зірками" Ольга Фреймут розповіла, чому вона перейшла з "Нового каналу" на "1+1". Фреймут зазначила, що ідея перейти на канал у неї була, проте довгий час вона не була готова до цього, але все змінилося після одного конфлікту.

Оля Фреймут на "Танцях з зірками", скріншот відео
Оля Фреймут на "Танцях з зірками", скріншот відео


"Мені було важко працювати з піар-відділом, там з'явилися люди, які робили неприємності мені», - зазначила Ольга.

Вона розповіла, як під час зйомки в проекті «Війна світів» її підставив піар-відділ. Співробітники вибрали для журналу обкладинку, на якій шеф-кухар Арам Мнацаканов тримав на інтимному місці гармату, з якої в бік Фреймут вилітало щось біле. Телеведуча зазначила, що відразу було зрозуміло, що мається на увазі. Їй це було неймовірно неприємно і боляче.

"І я кажу: Господи, спаси мене від цього "Нового каналу", від цього безглуздого піару, від цієї зграї. Тому що, ну що я буду сваритися з ними? Чим більше ти лаєшся, тим гірше вони тобі роблять", - пояснила Фреймут.

Після цього Фреймут прийняла рішення перейти на роботу на "1 + 1". Телеведуча зазначає, що у неї була образа на "Новий канал" саме тому вона зважилася на такий крок.

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".