Коли неочікувано прийшли гості потрібно приготувати щось швидке та смачненьке. Саме тому на допомогу прийде авантюрка в перчиках.

Авантюрки – це маленькі перекуски, які швидко готуються і швидко з’їдаються. Їхня важлива роль – бути готовими “на авантюру”, для неочікуваної забави чи гостей.

Для цих авантюрок нам знадобляться маленькі солодкі кольорові перці. Вони мають бути не надто м'ясисті, щоб можна було їх начиняти і вони не перебили смак основної начинки.

Фото: РaniStefa


Такі перчики можна начинити консервованим тунцем з турецьким каймаком і приправленим улюбленими спеціями. Також можна додати трішки перцю чилі та солі. Зверху все це можна прикрасити зеленню.

Фото: РaniStefa


Взагалі такі авантюрки можна начиняти улюбленими продуктами, головне, щоб вам це подобалося. Смачного перекусу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопля, гриби і ніякої зайвої мороки: як зліпити вареники по-полтавськи практично з нічого.

Як повідомляв "Знай.ua", українець без сала, як човен без весла: корисні властивості улюбленого національного делікатесу, про які ви не здогадувалися.

Знай.ua писав, легендарна Козацька медовуха в домашніх умовах: точнісінько, як на ярмарку.