Останні дні мережа гудить через скандал зі зрадою чоловіка Наташі Корольової. Щоб поставити крапку у цьом артистка відкрила всі подробиці.

Російська артистка з українським корінням Наташа Корольова розповіла про те, що молода коханка її чоловіка Тарзана Анастасія Шульженко повинна була стати сурогатною матір’ю їхньої дитини. Про це вона розповіла російським ЗМІ.

Нагадаємо, що Настя пройшлася по різних ток-шоу на федеральних каналах, де не тільки розповіла про те, що її зв’язок з Тарзаном тривав півтора року, але ще як доказ показала відео, на якому обидва обіймаються, без одягу.

Корольова і Тарзан, фото Instagram
Корольова і Тарзан, фото Instagram


Наташа розповіла що попри те що у неї є дорослий син Архип вона хотіла стати ще матір'ю, тому навіть розглядала варіант сурогатного материнства. Саме тому співачка зізналася, що спочатку вибрала дівчину в якості сурогатної матері.

“Якийсь час тому вона підійшла до Сергійка після виступу в” Тарзан-шоу ” з пропозицією послуг в якості сурогатної матері. Мовляв, готова виносити дитину подружжю. У його телефоні вона так і записана:”Настя сурогат”. Ця тема у нас з Сергієм не раз спливала, ми її активно вивчали і одного разу згадали про пропозицію”, – розповіла Наташа Корольова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, дружина Тарзана згадала "божеств" Пугачову, Ротару, Кобзона і Лещенка.

Як повідомляв Знай. ua, коханка Тарзана Шульженко з пробитою головою вивалила всю правду - не перший день під крапельницею.

Також Знай. ua писав, що Королева подає до суду на Малахова після того, як Тарзан загримів у реанімацію.