Ivan NAVI згадав, як ріс у кримінальному районі

Шоу «Діти проти зірок» (Новий канал) навіює на дорослих учасників спогади про своє дитинство. Не в усіх воно було безтурботним. Співак Ivan NAVI ріс у львівському районі Левандівка і після школи поспішав на тренування з боксу. Та іноді доводилося захищати честь кулаками не лише на рингу.

– Я виріс у районі Львова, який у ті часи тримав у страху все місто, – згадує артист за лаштунками шоу. – Тоді практикувалися «стріли» і «гойдалки». «Стріла» – коли билися один на один. А «гойдалки» – коли натовп бився з натовпом.

Відомий український співак Ivan Navi, фото: пресслужба Нового каналу

Наймасовіша бійка в житті виконавця сталася під час святкування останнього дзвоника.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

– Нас, 16-річних пацанів, було близько 40 людей. З іншого боку – близько 20 чоловіків по 25-30 років, – розповідає артист. – Ми гарненько святкували останній дзвоник і щось не поділили з тією компанією. Вже не пам'ятаю, що. Страшно було, коли у справу пішли дошки з паркану. Ти просто не бачив, з якого боку прилітало. Дякувати Богу, обійшлося без серйозних травм і синців. Але додому я прийшов в розірваній сорочці.

Згадати тренування з боксу співаку довелося і на зйомках «Діти проти зірок». Щоправда, він не показував бойові прийомчики, які використовував на рингу. Іван продемонстрував стрибки на скакалці. За допомогою цього девайсу боксери тренують витривалість і правильне дихання. Артист спробував обскакати 11-річну дівчинку. Батл закінчився перемогою дитячої команди. Які ще таланти покажуть учасники – дивіться щосереди о 19:00 у шоу «Діти проти зірок» на Новому каналі.

Нагадаємо, Вакарчук трепетно привітав Скрябіна з Днем народження.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські зірки розповіли сокровенне про Скрябіна.

Також портал "Знай.ua" писав, що львів'яни згадають Кузьму Скрябіна піснями і шампанським.