У Львові школи закривають на канікули з 19 жовтня, а дитсадки працюватимуть у звичному режимі.

Про це повідомляє інформацій портал Захід. нет.

Так, стало відомо, що через погіршення ситуації з коронавірусом на Львівщині з 19 жовтня учні шкіл Львова та області йдуть на вимушені двотижневі канікули. Таке рішення 15 жовтня ухвалила обласна комісія з питань ТЕБ і НС.

Карантин у школах, фото Politeka
Карантин у школах, фото Politeka


Школам рекомендували запровадити двотижневі канікули, що триватимуть із 19 до 30 жовтня включно, з можливим переходом на дистанційну та змішану форми навчання. Закладам вищої освіти та профтехучилищам також рекомендували з 19 жовтня до 15 листопада перейти на дистанційне навчання. При цьому студентів просять виїхати з гуртожитків, за винятком дітей-сиріт, студентів із тимчасово окупованих територій, «червоних» карантинних зон, іноземців тощо.

Водночас дитсадки й надалі працюватимуть у звичному режимі з дотриманням протиепідеміологічних норм.

Крім того, комісія дозволила 17 жовтня провести футбольний матч між львівським ФК «Рух»та київським ФК «Динамо». Відповідальність за дотримання карантинних норм поклали на організаторів матчу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Криворіжанка підхопила коронавірус і показала всю правду землякам: "не витримую і молюся"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.а» У Харкові лікар переповненої інфекціонки приголомшив зізнанням: "такої біди ще не бачив"

Також «Знай.uа " писав, що У Львові переповнені реанімації хворими на коронавірус пацієнтами: "всі-дуже важкі"