У Львові сталася дика НП пригода, 18-річна дівчина загинула страшною смертю біля рідних.

Про це інформують “Надзвичайні новини”.

Звичайне купання у ванні ледь не скосило усю сім’ю. 18-річна дівчина вчаділа просто у ванній кімнаті. Її сестра та мати були на волосині від смерті, коли на них натрапили сусіди.

Фото: “Надзвичайні новини”


Мати і 16-річна дочка були без свідомості, їх забрали до лікарні. А 18-річна дівчина так і загинула біля рідних. Дідусь загиблої дівчини каже, що ще вранці вона була живою та життєрадісною.

До слова, мешканці цього будинку, де сталася трагедія, підозрюють халатність комунальних служб. Вони впевненні, що вентиляційні канали роками ніхто не чистив.

За попередніми даними, дівчина вчаділа у ванній, а її мати та сестра, які прийшли її рятувати, знепритомніли.

Нагадавши, Знай повідомляв, що український журналіст Євген Спірін поділився з українцями дикою історією, на прикладі якої відкриваються очі на бізнес ритуальних послуг в країні.

Також Знай писав, що в четвер, 17 вересня, на Байковому кладовищі знайшли бездиханне тіло жінки. Відомо, що труп виявили хлопець з дівчиною, які прийшли на кладовище на могилу до родича. Жінка була напівроздягненою і без нижньої білизни.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що прикарпатцям назвали основні причини смерті у 2020 році. У період з січня по червень 2020 року, на Прикарпатті загинуло на 610 осіб менше, ніж за аналогічний період у 2019 році.