На Львівщині сталася аварія, в якій постраждав водій одного автомобіля. Чоловік не впорався з керуванням і вилетів на машині в озеро. Інцидент стався 13 жовтня в селі Куликів у Жовківському районі.

29-річний водій не впорався з керуванням і вилетів на BMW в озеро. Про подробиці розповіли в ДСНС у Львівській області. На місце виїхали рятувальники і допомогли витягнути машину з води. При цьому водій не постраждав і зміг сам вибратися з машини.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві щодня відбуваються автомобільні аварії. Причинами стають не тільки погана видимість, погані дороги і пробки, а й бездумна поведінка пішоходів. У переробки потрапляють діти і дорослі, а також діти в супроводі дорослих. Так сталося і цього разу. Мати з двома дітьми мало не опинилася під колесами автомобіля з власної дурості.

Також Знай повідомляв, що 13 жовтня, в Шевченківському районі Києва сталася серйозна ДТП за участю двох маршрутних таксі. Аварія сталася на проспекті Перемоги, недалеко від медичного університету імені Богомольця. Зіткнулися дві маршрутки, в результаті чого постраждало п'ять пасажирів, троє з них госпіталізовані.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях на проспекті Незалежності, 116 несподівано з'явився новий фонтан. Його будівництво ніхто не планував, він просто почав бити посеред проспекту, знісши асфальт: прорвало трубу, яку комунальники ремонтували 4 доби.