На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов по гриби та не повернувся.

Про це повідомляє інформаційний портал ЛМН.

Так, стало відомо, що з 4 жовтня у селі Воля-Задеревацька, Стрийського району шукають зниклого місцевого мешканця Івана Кочкодана. Чоловік пішов у ліс по гриби та досі не повернувся. З ним пішло двоє його собак. Пси повернулись додому наступного дня, а от господаря досі немає.

Іван Кочкодан


За інформацією місцевих жителів, чоловіка бачили на наступний день біля села Дідушичі, біля газової будки. Куди він дальше пішов, і що могло статися – невідомо

Зазначається, що 67-річний чоловік не хворів, але іноді міг забувати де живе. Зниклий не користувався мобільним і не сказав, в якому саме напрямку йде.

Зниклий на зріст – 170 см, лисуватий. Був одягнутий в темно коричневі штани, коричневий светр та чорні черевики.

Якщо вам відомо щось про місцеперебування цього чоловіка, то прохання повідомити про це на спеціальні лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня.

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати.