Американець Мухаммед Бзік відкрив свій будинок для невиліковно хворих малюків. Чоловік став прийомним батьком для десятків дітей.

Багато років тому чоловік приїхав до Америки з Лівії. Незабаром він познайомився зі своєю майбутньою дружиною - Доун. Чоловік зізнається, що його обраниця підкорила його своєю добротою. На той момент Доун доглядала за трьома дітьми, малюків вона усиновила, коли їй виповнилося вісімнадцять років. Її бабуся і дідусь теж були прийомними батьками, тому вона з дитинства мріяла продовжити сімейну традицію.


Тому чоловік без роздумів погодився на пропозицію коханої, і разом вони відрили свій будинок для десятка малюків. Незабаром вони стали експертами в питаннях усиновлення, і навіть вели курси для прийомних батьків.

Але одного разу під час приготування святкового обіду до Дня Незалежності сталося непоправне, їх прийомна донька перестала дихати. Це була маленька дівчинка з Мексики, у неї був вроджений дефект хребта. Батькам було важко пережити її смерть.

Після цього подружжя вирішило, що будуть всиновлювати тільки невиліковних смертельно хворих діток. Таким чином вони хотіли зробити щасливими останні дні їхнього життя. Незабаром у подружжя народилася власна дитина, яка виявилася невиліковно хворою. У їх син Адама діагностували карликовість і кришталеву хворобу. Його кістки були настільки крихкими, що могли зламатися від одягання шкарпеток або зміни підгузника. Це не зламало подружжя і вони продовжили дарувати свою любов дітям.

Кілька років тому від тривалої хвороби померла Доун. Чоловік залишився без підтримки, але й далі продовжив виховувати смертельно хворих дітей. За весь час Мухамед поховав десять дітей, деякі померли у нього на руках.

З віком чоловікові стало складно доглядати за прийомними дітьми, тому зараз він доглядає за рідним сином і восьмирічної прийомної донькою. У дівчинки рідкісний дефект мозку.

Отец похоронил 10 детей

Американец Мухаммед Бзик открыл свой дом для неизлечимо больных малышей. Мужчина стал приёмным отцом для десятков детей.

Geplaatst door С позитивом по жизни op Maandag 12 oktober 2020

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі малюк-сирота з синдромом Дауна потребує няні і турботі: "допоможіть Ванечке"

Як повідомляє портал "Знай.uа" "Сонячна" дівчинка з Франківська підкорила світ яскравим талантом: "хвороба - не вирок"

Також "Знай.uа" писав, що Українець з ДЦП підняв у небо літак-мрії повинні збуватися