У Львові жителі одного з будинків почали бити на сполох через те що стіни їхньої домівки вкрилися тріщинами.

Про це повідомляє інформацій портал Гал-нет.

Так, стало відомо, що у Львові будинок на вулиці Винниченка, 4 пішов тріщинами. Місцеві мешканці у цьому звинувачують підприємця, мовляв, як на першому поверсі будинку з'явилася перукарня, то стіни під'їзду пішли тріщинами.

Фото: Гал-нет


Проте підприємець немає до цього жодного відношення, пояснила керівниця управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко-Швець.

"Мешканці грішать на підприємця, який має бізнес на першому поверсі, але це не зовсім так. Будинок має свої роки, і тріщини, які там є, обстежувала районна адміністрація. Вони робили там першочергові аварійні роботи. Можливо вони ще просто не скінчилися, тому там виникло непорозуміння",- пояснила Лілія Онищенко - Швець.

Нагадаємо, що на київському вокзалі "втомлені" перила впали просто на рейки: "За крок від катастрофи"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в кілометрі від кабінету Віталія Кличка забудовник елітного ЖК блокує реконструкцію будівлі школи – дійшло до силового тиску

Також портал Знай.ua писав, що Садовий взявся за роздовбані дороги перед виборами