Вже незабаром в Україні пройдуть місцеві вибори, тому політики роблять все аби підвищити свій рейтинг. Так, кандидат у депутати пригощав виборців горілкою.

Про це повідомляє інформаційний портал Опора.

Так, стало відомо, що на Черкащині на території відпочинкової бази Байкал у селі Червона Слобода Черкаського району за підтримки кандидата в депутати до Черкаської обласної ради від партії ВО “Черкащани” Володимира Лашкула проводили День козака.

День козака


На місці проведення заходу була розміщена агітаційна конструкція з агітаційними банерами Володимира Лашкула та кандидата в депутати до Червонослобідської сільської ради від партії ВО “Черкащани” Олега Островського. Люди в жилетках з емблемами партії ВО “Черкащани” роздавали друковану агітаційну продукцію, окрім того стояв агітаційний намет партії, звідки також роздавали листівки і газети.

Фото: Опора


Поруч для дітей працював безкоштовний батут. А дорослим, окрім шоу, пропонували кашу і спиртні напої та пригощали ковбасою. Запрошував до випивки і особисто наповнював чарки кандидат в депутати Червонослобідської сільської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, директор місцевого фермерського господарства “Прут” Микола Дубина. На заході неодноразово прозвучало, що він також є кандидатом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще



Згодом Микола Дубина також вручав подарунки присутнім. Наймолодшому – іграшку, а найстаршому – пляшку горілки та кільце ковбаси. Зі слів кандидата, планували вручати подарунки і за участь у вікторині.

Для довідки:

Згідно з ч. 6. ст. 57 Виборчого Кодексу передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям незалежно від їх підпорядкування та форми власності грошей, продуктів харчування та спиртних напоїв, товарів (крім матеріалів передвиборної агітації, виготовлених за рахунок виборчого фонду, що містять візуальні зображення партійної символіки та брендування виборчої кампанії, згадування імені або зображення кандидата, який балотується на виборах, такі як плакати, листівки, календарі, блокноти, ручки, запальнички, сірники, значки, бейджі, USB-флешки, вимпели, прапори, книги, пакети, футболки, кепки, шарфи, парасолі та інші матеріали передвиборної агітації, вартість яких не перевищує 6 відсотків неоподатковуваного мінімуму доходів громадян), пільг, переваг, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних та нематеріальних активів, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати чи не голосувати за певного кандидата (кандидатів), згадуванням імені такого кандидата (кандидатів) або партійної символіки, вважається підкупом виборців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців залишать без пенсії, слуги Зеленського шокували зізнанням: "Не світить".

Як повідомляв Знай.uа, місцеві вибори-2020: як не "профукати" свій вибір, інструкція з голосування.

Знай.uа писав, пенсіонери натовпом підуть заражатися на COVID-19: влада пожертвує людьми похилого віку заради проведення виборів.