У Львові сталася дика НП, 88-річна жінка випала з вікна багатоповерхівки.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Так, стало відомо, що у Львові на вулиці Коновальця з багатоповерхівки впала 88-річна жінка. На місце пригоди очевидці одразу ж викликали наряд патрульної поліції та бригаду швидкої допомоги.

Фото: Типовий Львів


На жаль, від отриманих травм жінка загинула на місці, тому медикам лише довелося констатувати смерть. Загиблій – 88 років. Вона випала з 9 поверху багатоквартирного будинку на вул. Коновальця. Попередньо правоохоронці встановили, що вона скоїла самогубство.

Наразі поліція встановлює усі обставини події і вирішує питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз. .

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки.