Горе-матір понад півроку ховала немовля у шафі поки дитину випадково не найшли її знайомі.

Про це повідомляють в Telegram-каналі Life shot.

Так, стало відомо, що цей інцидент стався в місті Карпінськ в Свердловській області. Там 37-річна Юлія півроку ховала доньку від сторонніх і нікому про неї не говорила. Таким чином вона довела дівчинку до виснаження.

Скріншот


Маленьку дитину знайшли випадково, у будинок до горе-матері прийшли гості і влаштували застілля. Під час цього одна з подруг Юлі почула тихий плач з шафи в іншій кімнаті. Вона заглянула туди і побачила страшну картину: дівчинка була сильно худою та погано виглядала.

Очевидиця події забрала дитину собі додому і вранці викликала поліцію. Дитину госпіталізували, лікарі відзначили, що дівчинка у важкому стані.

Скріншот


Також відомо, що у Юлії є ще двоє дітей – 13-річний син і 3-річна дочка. Зазначається, що горе-мати захоплювалася фільмами жахів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За даним фактом порушено кримінальну справу. Наразі ведеться досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Польщі українця розчавило краном: "Їхав на заробітки, а отримав смерть"

Як повідомляв портал Знай.uа, українка згоріла на заробітках у Польщі

Також портал Знай.uа писав чернівчанка поїхала на заробітки до Італії і втратила сина та чоловіка: "Я була рабинею, яка висилає гроші"