У пункті пропуску "Краковець" жінка намагалася вивезти закордон сина за підробленими документами. Про подробиці події розповідає прес-служба ДПСУ.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на пропускному пункті "Краковець", що у Львівській області, у напрямку виїзду з України. У суботу, 10 жовтня, на світанку, жінка на Volkswagen вибрала "зелений коридор".

Разом з українкою в машині перебував її неповнолітній син, 2008 року народження. На паспортному контролі жінка пред'явила нотаріально завірену згоду батька на вивезення дитини закордон. Однак, інспектор ДПСУ засумнівався в достовірності документів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В ході перевірки документів правоохоронці з'ясували, що батько дитини на момент видачі заяви перебував за межами країни. Дівчині довелося зізнатися, що вона підробила згоду батька в приватній нотаріальній конторі, без його присутності.

Жінка разом з сином була передана правоохоронним органам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Закарпатській області громадянин РФ здійснив спробу ввезення на територію України вогнепальної зброї.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Буковині у кущах знайшли цигарок на півмільйона.

Також Знай.иа писав, що СБУ накрила нелегальний канал збуту бурштину.