Всі ми любимо смачно поїсти, а поласувати ніжним десертом тим більше. Тому пропонуємо вашій увазі рецепт пляцка "Чудо на яйцях". Він стане один з ваших улюблених пляцків. Він дуже популярний в Західній України і є мабуть, на кожному весіллі.

Що цікаво, крем сюди можна давати і заварний, і сметанний, і масляний.

Нам знадобиться для жовтого тіста: 7 жовтків + 1 яйце збити, додати 4 ст.л. цукру, збити. Додати 4 ст.л. муки + 1 ч.л. порошку до печива, оцет та замісити тісто.

Скріншот


Для білого тіста: 7 білків збити в піну, додати цукор та ваніль, збити до "стійких піків". Додати 3 ст. л. муки, 3 ст.л. крохмалю, порошок до печива, оцет та замісити тісто.

Скріншот


У форму викласти спочатку жовте тісто, зверху на нього біле тісто. Випікати при температурі 190 град приблизно 40 хв.

Для макового коржа візьміть 6 білків збити, додати цукор, збити. Додати 6 жовтків, збити. 1 ч.л. харчового амонію. розчинити у 4 ст.л. кефіру до утворення піни, додати в яєчну суміш. Додати 6 ст.л. борошна, 150 г меленого маку та замісити тісто. Випікати при температурі 190 град 40 хв. Вийняти з форми, остудити. Розрізати на 2 ч.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот


Крем. 300 г м"якого масла збити , додати 400 г вареної згущенки, перемішати. Додати 3 ст.л. какао та 2 ст.л. горілки. Збити все в однорідну суміш.

Скріншот


Збираємо пляцок. маковий корж - 1/2 крему - жовто-білий корж - 1/2 крему - маковий корж. Зверху пляцок полити шоколадною помадкою. Смачного.

Нагадаємо, правильне харчування або хитрощі маркетологів? Доктор розвінчав небезпечні міфи про "корисних" продуктах.

Як повідомляв "Знай.ua", червоний буряк-панацея від багатьох недуг: чому треба є диво-овоч якомога частіше.

Знай.ua писав, мед і варення від застуди-медики розставили всі крапки над "і" у народному рецепті