Львів'яни скаржаться на свавілля з боку контролерів у громадському транспорті.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Юрій Мурин.

Так, львів'яни скаржаться на свавілля з боку контролерів у деяких місцевих трамваях. При цьому вони іронічно зазначили, що у громадський транспорт Львова повертаються 90-ті роки.

Фото: Юрій Мурин


"Тільки що був свідком свавілля контролера в трамваї 1. Влетівши у вагон на зупинці Шевченківський гай, зразу заборонив компостувати талони, не дочекавшись початку руху трамваю.

Контроль проводився ще при відкритих дверях на зупинці.Під тиском свідків, все ж таки дозволив цьому чоловіку пробити талон.От такі в нас «контролери».90-ті роки повертаються!", - зазначив Львівни Юрій Мурин.

Скріншот

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знай повідомляв, що в Києві маршрутка загорілася під час руху по вулиці. Все сталося на вулиці Сім'ї Кульженів, розташованої на Мінському масиві.

Також Знай писав, що в Києві з'явилися небезпечні, поламані маршрутки. Трагедія, яка сталася на минулих вихідних на столичному Виноградарі, повинна стати головною темою для обговорення.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві водій викинув дівчину з маршрутки за те, що вона намагалася оплатити проїзд звичайними монетами.