У Жогла із шоу “Вар’яти” народився довгоочікуваний син.

Про це 8 жовтня на своїй сторінці у Facebook повідомила дружина артиста.

Так, стало відомо, що дружина учасника гумористичного шоу “Вар’яти” Володимира Жогла Ірина народила йому богатиря. Відомий артист вперше став батьком 6 жовтня.

Володимир Жогло, фото: Новий канал
Володимир Жогло, фото: Новий канал


“У нас з’явився довгоочікуваний член сім’ї, наш син. Я вперше зрозуміла, що таке по-справжньому бути щасливою. Маю двох богатирів”, – написала дружина артиста.

Варто зазначити, що, Володимир Жогло народився 1988 року в Рівненській області. 2009-го артист познайомився із Сергієм Притулою – своїм майбутнім кумом і колегою. 2010 року Жогло став учасником гумористичного шоу “Вар’яти”, керівником якого до серпня 2020 року був Притула.

06.10.2020 в Пологовому клінічному будинку №1 м. Львова о 7:15 год у нас появився довгоочікуваний член сім’ї, наш син. Я...

Geplaatst door Ірина Жогло op Woensdag 7 oktober 2020

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше Знай.uа писав, що учасниця реаліті Нового каналу "Екси" розповіла про цькування в школі через її прізвище.

Також повідомлялося, що шоу "Від пацанки до панянки" буде продовжено на п'ятий сезон. На Новому каналі почався пошук нових дівчат, строго від 18 років.

Також читайте про шкільні спогади ведучих Нового каналу, які стали учасниками реаліті "У кого більше".