Черкаське село Гельмязів ось уже місяць лихоманить від економічного дива, яке зробила там ТСН. Жителька села самотня мати Оксана Юрченко стала першою українкою, яка в рамках експерименту отримує безумовний базовий дохід - 8 тисяч гривень щомісяця. Ці гроші змінили життя усього села.

Про це повідомляє ТСН.

В селі Гельмязів на Черкащині із березня самотня мати Оксана Юрченко отримує 8 тисяч гривень щомісяця. Від інвестора, який за свій вклад не хоче абсолютно нічого. Мета експерименту – подивитися, як дармові гроші здатні змінити життя.

Оксана з давна мала мрію — кондитерський цех. Тож жінка усю весну та літо працювала, не покладаючи рук. Переробила старий сарай на кондитерський цех і почала продавати власну випічку на базарі.

Скріншот


Жінка каже, що вже стала місцевою зіркою. І пліткують про неї – відповідно. У селі досі сперечаються, чи справедливо, що обрали саме Оксану - є й нужденніші. Проте односельці жінки запевняють, що таке економічне диво, у Гельмязеві – надихає.

"Цей проєкт наразі допомагає не тільки Оксані, а й моїй дочці. Вона бачить, як це все робиться, як можна заробити ці кошти і вона вже думає", - говорить сусідка жінки.

Наразі жінці треба освоїти не один новий кулінарний рецепт, але рецепт свого солодкого життя вона вже точно знає – це тяжка праця, наполегливість і ніколи не падати духом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадавши, українці в популярному супермаркеті ледь не наїлися справжнім брудом, а хотіли хліба.

Як повідомляв Знай. ua, нові ціни змусять українців перейти з хліба на воду.

Також Знай. ua писав, що споживчий кошик злетить в ціні, скільки будуть коштувати найнеобхідніші продукти на нашому столі.