На Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому та не повернулася.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка під ніком Наталя Христина.

Так, стало відомо, що на Львівщині у селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження. Відомо, що жінка вийшла 2 жовтня та досі не повернулася. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо, телефон жінки відімкнений.

Лозинська Галина Ярославівна


Особливі прикмети зниклої: середньої статури, волосся темне. Жінка була вдягнута в синю куртку, сині спортивні штани та взута в короткі сині гумові чоботи.

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю жінки чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію "102" або но номерах телефонів: 0974745270, 0687886742. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка.