На Львівщині у Буську безпритульний собака покусав школяра, коли він повертався додому.

Про це повідомляє «Буськ онлайн».

Так, стало відомо, о у місті Буськ вуличний чорний пес прокусив руку до крові учню 5 класу. Це сталося на вулиці Шкільній, коли дитина поверталася додому зі школи № 2.

Фото: Буськ онлайн

«Шановна місцева влада приймайте міри до дворових собак, що бігають зграями по місту і лякають та кусать дітей. Жах». І направду у місті велика проблема із бездомними собаками», – зазначається у дописі «Буськ онлайн».

Місцеві жителі сподіваються, що влада вирішить питання з безпритульними псами на вулиці міста, адже останнім часом їх стає все більше та більше.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого