У Львові ліцей імені Стуса закрили на канікули через швидке поширення коронавірусу. Навчальний заклад оголосив канікули для учнів, а 22 вчителі пішли на лікарняні. Сьогодні стало відомо, що одна з вчителів померла від ускладнень хвороби.

У ліцеї міжнародних відносин у Львові склалася критична ситуація на лікарняному перебувають майже всі педагоги, у 6 осіб-19, а також захворіли ще 2 учні. У них також виявили коронавірус.

Одна з викладачок ліцею померла минулої п'ятниці. Про це сьогодні повідомили в ліцеї. Померла 52-річна Наталія Кулінська, яка захворіла ще в середині вересня. Спочатку їй поставили діагноз "бронхіт", а потім її стан став погіршуватися, тому було прийнято рішення госпіталізувати. У лікарні у жінки виявили коронавірус, але вже врятувати не змогли.

Крім того, директор ліцею розповіла, що багато дітей перебувають на самоізоляції. За її словами, в ліцеї навчаються 1095 дітей з них двоє вже захворіли коронавірусом, а 22 людини є контактними і їх відправили на самоізоляцію. 70 учнів не відвідують заняття через хворобу. Тому зараз на самоізоляції знаходяться 6 класів. Старші класи відправили на дистанційне навчання.

Нагадавши, Знай повідомляв, що кількість хворих коронавірусом істотно збільшилася в Київському університеті імені Тараса Шевченка. Керівництво навчального закладу прийняло рішення про закриття університету на карантин з сьогоднішнього дня, 8 жовтня.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай писав, що школам Києва рекомендовано піти на осінні канікули 21 жовтня і повернутися до навчання 29-го.

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області дітей масово відправляють на дистанційне навчання. Так, у Лозівському районі не лише оголосили карантин, а й продовжили канікули.