Лікарів львівської дитячої лікарні ОХМАТДИТ переодягнули у супергероїв.

Про цеповідомляє Суспільне.

Так, стало відомо, що у львівській обласній дитячій лікарні ОХМАТДИТ презентували фотопроєкт "Лікарі Супергерої". У ході цього 22 медиків переодягнули у костюми супергероїв. Цим організатори хотіли показати, що лікарі рятують життя дітей і є справжніми супергероями.

Фото: Христини Гевко


"Ми хотіли залучити лікарів та керівників кожного відділення. Також тих, хто бере участь у оновленні лікарні. Спочатку були страх та нерозуміння. Лікарі хвилювалися, адже звикли бути строгими, у формі (халатах). Вони боялися, щоб це не було насмішкою, але коли ми презентували проєкт, це був захват", — розповідає організаторка проєкту Христина Гевко.

Фото: Христини Гевко


Усі фото розмістять у відділеннях ОХМАТДИТу. За словами Христини Гевко, цей проєкт планують продовжувати. Адже ще не охопили усі відділення лікарні.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Фото: Христини Гевко


"Таких проєктів хочемо зробити кілька. Також, щоб залучити лікарів із реанімаційного відділення. Тематика перегукуватиметься із казками, щоб лікар став відкритим та зрозумілими для діток. Наступне, будемо робити фотокалендар, адже окрім всього треба привертати увагу до потреб лікарні", — сказала Христина Гевко.

Фото: Христини Гевко

Фото: Христини Гевко

«СПОКІЙНО! Працюють супергерої»🦸🏻🦹🏻‍♀️ Ідея цього проекту жила в мені з того часу, як я глибше зрозуміла роботу...

Geplaatst door Khrystyna Gevko op Woensdag 7 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у маленького янголятка пухне голова, батьки благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку українку атакував нещадний рак, прийомна мама благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що агресивний рак з'їдає 19-річну українку, дуже слабка