У вівторок, 6 жовтня, у Дрогобичі (Львівська область) жінка померла просто у приміщенні магазину "Секонд-хенд".

Про це повідомляють на Facebook-сторінці "Дрогобич CITY", на місці працювала поліція.

"06.10.2020 р., близько 11.00, в м.Дрогобич в одному з магазинів «Секонд-хенд» раптово померла жінка-покупець. Наразі ведуться слідчі дії", – повідомив користувач Andrey Sirota.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, в Харкові на тролейбусній зупинці був виявлений труп жінки. Як повідомив очевидці, інцидент стався вранці 21 вересня біля виходу зі станції метро "Академіка Барабашова", пише "ГородХ".

"Жінці стало погано, вона впала і померла",- розповіли очевидці НП.

Раніше Знай писав, що в Тернополі сталася трагедія, в яку досі не можуть повірити школярі та вчителі. Завуча школи №11 Анжелу Макаренко вранці знайшли мертвою у власній квартирі. Тіло знайшла її сусідка, якій подзвонили колеги зі школи. Жінка відразу ж викликала поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Моторошна знахідка в популярному місці перелякала киян: "знайшли мертвого з ножицями в шиї"

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові виявили труп молодого чоловіка зі щетиною, поліція шукає родичів

Також Знай.ua писав, що Під Харковом підліток жорстко розправився з чоловіком на очах у друзів: "скинув у ставок і штовхав на дно палицею"