На Львівщині затримали браконьєра, який вбив козулю, за це йому доведеться сплатити штраф за завдані збитки

Про це повідомили на сторінці ДП “Бібрський лісгосп” у фейсбук.

Так, стало відомо, що в угідді Бібрського лісгоспу працівники державної лісової охорони склали протокол на браконьєра.

Рейдова група лісгоспу проводивши рейд угіддями резервного фонду в ніч з 02 на 03 жовтня 2020 року, в околицях с.Затемне та почула постріли в польових угіддях. В полі було виявлено автомобіль марки Volkswagen Т-4, в якому був карабін «Вепр» та вбитий самець козулі.

Фото: ДП Бібрський лісгосп/ФБ


Браконьєром виявився громадянин П., житель м.Львова, родом з с.Лагодів, який вже притягався до адміністративної відповідальності за статтею 85 КУпАП 27.07.2018 року.

Працівники поліції, вилучили карабін, як засіб незаконного полювання. Туша незаконно добутого самця козулі також вилучена та скерована на лабораторну експертизу.

Фото: ДП Бібрський лісгосп/ФБ


В ході проведення розслідування районним мисливствознавцем лісгоспу, вину браконьєра було доведено та складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 85 ч.2 КУпАП. Громадянину П., який незаконно добув самця козулі, прийдеться заплатити штраф, суму якого визначить суд, та збитки в розмірі 32 тис. грн.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Браконьєру не вдалося поласувати м’ясом козулі. Угіддя державного резервного фонду, які є під охороною державної лісової...

Geplaatst door ДП "Бібрський лісгосп" op Maandag 5 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Хмельницькому мати народила і задушила дитину, щоб приховати від коханця

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом схопили вбивцю співробітниці Верховної Ради-задушив і кинув у поле

Також «Знай.uа " писав, що У Києві іноземець задушив путану і прикинувся хворим -" мені погано, я задихаюся"