У Львові незабаром збудують притулок для тварин із ветеринарною клінікою та грумінг-салоном.

Про це повідомляє інформаційний портал Твоє місто.

Так, стало відомо, що у Львові планують збудують притулок для тварин із ветеринарною клінікою та грумінг-салоном. При цьому мер міста Андрій Садовий наголосив, що у Львові працює найкращий в Україні центр адопції при ЛКП «Лев», який також опікується безпритульними тваринами.

собака такса, фото Pxhere
собака такса, фото Pxhere


«У Львові прекрасно функціонує ЛКП „Лев“, яке має місця для бездомних котиків та песиків. Притулок для тварин, який планувався, мав би вартувати фантастичних грошей. Сьогодні такий побудувати в принципі нереально. Тому ми зараз переглядаємо цей проєкт, максимального його оптимізуємо і, думаю, наступного року почнемо будувати. Коронавірус вніс свої дуже серйозні корективи. На щастя ЛКП „Лев“ дуже добре працює, адже у Львові дуже люблять тварин і опікуються ними», — наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, оновлений проєкт такого притулку передбачатиме сучасну ветеринарну клініку з грумінг-салоном та перетримкою тварин, тренувально-вигульний майданчик для собак, центр кремації тварин, а також центр адопції та продовженої перетримки безпритульних тварин.

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також "Знай.ua" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого