Після звістки про те, що Петро Порошенко заразився коронавірусом його команда вирішила взяти все з цієї ситуації, щоб збільшити свої шанси на місцевих виборах.

Так , наприклад, телеграм-канал “Легітимний” пише наступне: Петро Олексійович спробує максимально «вижати» з кейсу хвороби коронавірусу. Зараз його відправили в лікарню Києва. Вже пішли чутки про підключення до ШВЛ. Уже зараз відомо, що в штабі Порошенка моделюють і розробляють різні варіанти стратегії під цей кейс.

Скріншот

Так, після того, як Порошенка відправили в лікарню, то Марина Порошенко запустила новину із заголовком, «ЛІКАРІ на межі виснаження, ВЛАДА ВТРАТИЛА КОНТРОЛЬ НАД ЕПІДЕМІЄЮ», акцентувавши в цій статті увагу на тому, що фонд Порошенко купив в лікарні багато ЗІЗ і ШВЛ.

Імовірно, на наступному етапі політтехнологи Порошенка почнуть акцентувати увагу на його перемозі над коронавірусом та допомозі лікарям Києва.

Петро Порошенко, скріншот
Петро Порошенко, скріншот


Але не лише Марина Порошенко критикує ситуацією з пандемією в Україні, сам Перо Олексійович нещодавно опублікував гнівний пост.

Ось про що пише Порошенко:

Із Фонду боротьби із коронавірусом не закуплено жодного апарату ШВЛ. Це — висновок Рахункової палати. І це у той час, коли кількість інфікованих б’є рекорди щодня: 3771 хворих — це тільки за цю добу. 230 233 хворих за увесь час пандемії, більше 15 000 з яких — медики.

На початку пандемії, коли хворих було кілька людей на усю країну, «зелена» влада зірвала стоп-кран економіки, а тепер, коли кількість інфікованих зростає із шаленою швидкістю — не робить нічого.

Маємо кризу в енергетиці, падіння промисловості, падіння ВВП і кризу надходжень із митниці та податкової. Додайте до цього кризу у культурі, бо саме звідти вилучили значні кошти, коли формували Фонд боротьби із коронавірусом. А також — кризу освітньої сфери, звідки теж забрали гроші. Вилучили кошти також і з місцевих бюджетів, хоча левова частина фінансового навантаження лягає саме на них.

Можемо зробити невтішний висновок: команда Зеленського перетворила Фонд боротьби із Covid-19 на зручний корупційний інструмент із відмивання грошей.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко. "Отримав позитивний тест на Covid" - пише Порошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", невдала компанія екс-президента Порошенка: вечірка в день жалоби і розбиті об голову яйця.

Знай.ua писав, "Україна і Росія приречені дружити", - спливло скандальне інтерв'ю Порошенка.