На Львівщині шукають безвісти зниклу дівчину, яка пішла з дому та не повернулася.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Юлія Сулейманова

На Львівщині у місті Борислав шукають безвісти зниклу дівчину, яка в суботу 03.10.20 вийшла з дому без телефона та сумочки в магазин біля будинку ( район баня) о 09:00 та не повернулася. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо.

На Львівщині у місті Борислав шукають безвісти зниклу дівчину


Особливі прикмети дівчини: худорлява на зріст 155-160см, була одягнена у сині джинси, фіолетово-рожеву куртку, рожеві кросівки, волосся розпущене.

Вдома на свою матусю чекає 10-річний син. Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цю дівчину, чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити це на спеціальну лінію 102 або за номером телефона брата зниклої Володимира 0677920524. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я молодої жінки.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня. Дитину знайшли у бабусі здоровою і неушкодженою.

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати. За новою інформацією, дівчинку могла викрасти її рідна тітка.